Adamowo

Imprezy Okolicznościowe

Zapraszamy Państwa do odwiedzenia prowadzonego przez nas lokalu. Jest on położony przy Karczmie, w malowniczym miejscu. Organizujemy tam imprezy okolicznościowe, bankiety, szkolenia. Polecamy wyśmienitą kuchnię tradycyjną. Nad restauracją znajdują się pokoje hotelowe. W odległości 100 metrów od pensjonatu znajduje się piękna plaża nad Jeziorem Łapalickim.

Serdecznie zapraszamy!

Przykładowe menu na imprezy okolicznościowe

Obiad na talerzu

Np.
– De volaille
– Ziemniaki pieczone + sos
– Surówka

Czas imprezy do 2 godzin.
Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 15 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 15 zł osoba

Obiad na półmiskach

– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera

Czas imprezy do 2 godzin.
Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 15 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 15 zł osoba

Obiad na talerzu

– De volaille
– Ziemniaki pieczone + sos
– Surówka

Kawa
Zakąski

– Roladki z łososia
– Roladki drobiowe z sosami
– Piersi marynowane.
– Jedna sałatka np: gyros lub grecka

Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami przykryta serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 15 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 15 zł osoba

Obiad na półmiskach

– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera

Kawa
Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami przykryta serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Jedna sałatka np: gyros lub grecka

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 15 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 15 zł osoba

Obiad na półmiskach

– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Zraz lub pieczeń z karkówki
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Roladki z łososia
– Pstrąg wędzony
– Piersi marynowane
– Roladki drobiowe z sosami

Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami i serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Jedna sałatka np: gyros lub grecka

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 15 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 15 zł osoba

Obiad na półmiskach

– Rosół
– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Zraz lub pieczeń z karkówki
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Pstrąg wędzony
– Roladki z łososia
– Piersi marynowane
– Roladki drobiowe z sosami

Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami i serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Dwie sałatki np: gyros lub grecka
– Bogracz

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 15 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 15 zł osoba

Obiad na półmiskach

– Rosół
– De volaille
– Schab z ananasem lub żurawiną
– Kasztany
– Zraz lub pieczeń z karkówki
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Pstrąg wędzony
– Roladki z łososia
– Piersi marynowane
– Roladki drobiowe z sosami
– Półmisek szwedzki (Golonka w galarecie, wędliny)

Kolacja

– Barszcz
– Karkówka w żurawinie
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami
– Dunajec
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Dwie sałatki np: gyros lub grecka
– Bogracz

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 15 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 15 zł osoba

Obiad

– Rosół
– Ryż z białym sosem, rodzynkami i białym mięsem, groszek z marchewką
– Kaczka w jabłku i żurawinie
– Schab z ananasem lub żurawiną
– De volaille i kasztany
– Pierś z brokułami w cieście
– Kotlet z łopatki z cebulką
– Schab z dodatkami
– Zraz wołowy i pieczeń z karkówki ze śliwką
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa, owoce
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Pstrąg wędzony, jesiotr wędzony
– Roladki z łososia
– Roladki drobiowe z sosami
– Piersi marynowane
– Półmisek szwedzki (Golonka w galarecie, wędliny)

Kolacja

– Barszcz
– Karkówka w sosie pieczarkowym
– Szaszłyki, dunajec, udko(zawijaniec) z warzywami, pieczarki
– Schab z serem i ananasem, schab z serem i żurawiną
– Pierś w panierce z farszem, kotlet z warzywami
– Dwie sałatki np: sałatka przekładana, sałatka krabowa
– Bogracz

Cena na rok        zł osoba przy minimalnej ilości 100 osób

Poprawiny płatne     zł za osobę, płatne za ilość osób na weselu od godz. 15 do 21.

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg –     zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg –     zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Ciasto –     zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane –     zł osoba

Obiad

– Krem z brokuły
– pierś drobiowa z grilla w sosie kurkowym, puree ziemniaczane, surówka, sos

Kawa, tort, słodkości
Zakąski – półmiski

– Pstrąg wędzony
– Roladki z łososia
– Schab zawijany
– Roladki drobiowe z sosami
– Piersi marynowane
– Półmisek z wędlinami
– Sałatka przekładana

Kolacja

– Ciepłe mięsa: pierś z warzywami pod pierzynką, udko z warzywami, szaszłyki, dunajce
– Karkówka w sosie pieczarkowym
– Barszcz
– Bogracz
– Napoje: soki niegazowane, napoje gazowane, woda, szampan, (0,25 l na osobę)

Zabawa przy zespole muzycznym
Początek zabawy godz:
Cena       zł / osoba
Pokój dwuosobowy w cenie  zł za osobę w pokoju dwu osobowym (w cenie śniadanie)
Kontakt: 502-665-276