Pensjonat Adamowo

Imprezy Okolicznościowe

Zapraszamy Państwa do odwiedzenia prowadzonego przez nas pensjonatu. Jest on położony przy Karczmie, w malowniczym miejscu. Organizujemy tam imprezy okolicznościowe, bankiety, szkolenia. Polecamy wyśmienitą kuchnię tradycyjną. Nad restauracją znajdują się pokoje hotelowe. W odległości 100 metrów od pensjonatu znajduje się piękna plaża nad Jeziorem Łapalickim.

Serdecznie zapraszamy!

Przykładowe menu na imprezy okolicznościowe

Obiad na talerzu

Np.
– De volaille
– Ziemniaki pieczone + sos
– Surówka

Czas imprezy do 2 godzin.
Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 10 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad na półmiskach

– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera

Czas imprezy do 2 godzin.
Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 10 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad na talerzu

– De volaille
– Ziemniaki pieczone + sos
– Surówka

Kawa
Zakąski

– Roladki z łososia
– Roladki drobiowe z sosami
– Piersi marynowane.
– Jedna sałatka np: gyros lub grecka

Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami przykryta serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 10 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad na półmiskach

– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera

Kawa
Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami przykryta serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Jedna sałatka np: gyros lub grecka

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 10 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad na półmiskach

– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Zraz lub pieczeń z karkówki
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Roladki z łososia
– Pstrąg wędzony
– Piersi marynowane
– Roladki drobiowe z sosami

Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami i serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Jedna sałatka np: gyros lub grecka

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 10 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad na półmiskach

– Rosół
– De volaille
– Schab z dodatkami
– Kasztany
– Zraz lub pieczeń z karkówki
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Pstrąg wędzony
– Roladki z łososia
– Piersi marynowane
– Roladki drobiowe z sosami

Kolacja

– Barszcz
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami i serem
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Dwie sałatki np: gyros lub grecka
– Bogracz

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 10 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad na półmiskach

– Rosół
– De volaille
– Schab z ananasem lub żurawiną
– Kasztany
– Zraz lub pieczeń z karkówki
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Pstrąg wędzony
– Roladki z łososia
– Piersi marynowane
– Roladki drobiowe z sosami
– Półmisek szwedzki (Golonka w galarecie, wędliny)

Kolacja

– Barszcz
– Karkówka w żurawinie
– Szaszłyki
– Pierś z warzywami
– Dunajec
– Udko (Zawijaniec) z warzywami
– Dwie sałatki np: gyros lub grecka
– Bogracz

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Kawa + ciasto – 10 zł osoba
– Owoce – 10zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad

– Rosół
– Ryż z białym sosem, rodzynkami i białym mięsem, groszek z marchewką
– Kaczka w jabłku i żurawinie
– Schab z ananasem lub żurawiną
– De volaille i kasztany
– Pierś z brokułami w cieście
– Kotlet z łopatki z cebulką
– Schab z dodatkami
– Zraz wołowy i pieczeń z karkówki ze śliwką
– Ziemniaki + sos
– Surówka z kapusty, marchwi, selera
– Brokuły gotowane, kalafior gotowany, marchewka gotowana

Kawa, owoce
Zakąski

– Pstrąg w galarecie
– Pstrąg wędzony, jesiotr wędzony
– Roladki z łososia
– Roladki drobiowe z sosami
– Piersi marynowane
– Półmisek szwedzki (Golonka w galarecie, wędliny)

Kolacja

– Barszcz
– Karkówka w żurawinie
– Szaszłyki, dunajec, udko(zawijaniec) z warzywami, pieczarki
– Schab z serem i ananasem, schab z serem i żurawiną
– Pierś w panierce z farszem, kotlet z warzywami
– Dwie sałatki np: sałatka przekładana, sałatka krabowa
– Bogracz

Cena na rok 2018- 240 zł osoba przy ponad 120 osobach, 260 zł osoba od 100 do 120 osób
W cenę wliczony wystrój sali: kwiaty, serwetki, świece

Poprawiny płatne 20 zł za osobę, płatne za ilość osób na weselu od godz. 15 do 21.

Dodatkowo płatne dla zainteresowanych

– Indyk pieczony + sos ok. 12 kg – 500zł
– Udziec wieprzowy + sos ok. 12 kg – 500zł
– Dzik pieczony
– Węgorz wędzony
– Ciasto – 10 zł osoba
– Napoje gazowane i soki niegazowane – 10 zł osoba

Obiad

– Krem z brokuły
– pierś drobiowa z grilla w sosie kurkowym, puree ziemniaczane, surówka, sos

Kawa, tort, słodkości
Zakąski – półmiski

– Pstrąg wędzony
– Roladki z łososia
– Schab zawijany
– Roladki drobiowe z sosami
– Piersi marynowane
– Półmisek z wędlinami
– Sałatka przekładana

Kolacja

– Ciepłe mięsa: pierś z warzywami pod pierzynką, udko z warzywami, szaszłyki, dunajce
– Karkówka w sosie pieczarkowym
– Barszcz
– Bogracz
– Napoje: soki niegazowane, napoje gazowane, woda, szampan, (0,25 l na osobę)

Zabawa przy zespole muzycznym SZOKERS
Początek zabawy godz: 19.30.
Cena 225 zł / osoba
Pokój dwuosobowy w cenie 100 zł za osobę w pokoju dwu osobowym (w cenie śniadanie)
Kontakt: 502-665-276